Vampire


Yeah


Last Bounce

Dom är bäst helt enkelt!





Snyggmy


Godis

tjocka tjocka tjoooooooocka!!!!!!! :D

My är mycket trött

Skivor och 20års fest förra veckan, jag är trötter. Här kommer lite bilder.



















NVBE07s skiva, Hugos 20 års fest och SMEK07As skiva :)




Det suger att blogga jag tror jag slutar snart

:)

Kryssning ikväll tjobbbaalobbaaa


UUUUUUUSCH!!!

...........!

20100404

Jag har typ tröttnat på att blogga, egentligen vad är grejjen? Vem bryr sig om mitt liv? Om mina bilder..? Nope tråkigt värre tycker jag! Jag har i allafall sökt högskolor och KYutbildningar nu till hösten. Helst vill jag få heltidsjobb men det är ju inte säkert att man får det. Har ju sökt jobb också, dom ringde från guldfynd och ville ha mig där, men så kom vi fram till att det inte skulle gå för jag ska åka till Kroatien ju... Skit. De utbildningar jag har sökt till är typ IT, Media och WebDesign.
Ikväll blir det bio!

Påskägg :D

GLAD PÅSK ALLESAMMANS! :D
Solen skiner och det är varmt ute, helt otroligt! Jag har fått årens första påskägg också :D MUMS MUMS! Av mamma och pappa och Marc :D Haha jag ska till tandläkaren veckan efter påsk! GO MY! Snart ska vi åka till momomofa och äta påsklunch i think :D

LOOOOOOOOOOOOOOOOOV!

GUD SÅ SKÖNT!!! :D Äntligen lov!! :D En vecka utan plugg!!!!!!!!!!!! Imorgon på dagen är det påsklunch hos momomofa! :D Sen på kvällen är det RÖJJ! :D OCH HAR NI SETT ATT SNÖN ÄR TYP BORTA!?! :D HAPPY!! Det har börjat krypa upp korkusar på våran framsida också! AWESOME :D Vår KOM KOM KOM!

RSS 2.0