Sims hela dagen med Emelie!!


Hostat hela natten

Höll på att bli galen!!! Gick upp och la mig i soffan för att Marc skulle få i allafall lite sömn. Idag tänkte jag byta en tröja som gick sönder i maskorna. Vill träna, men det bör jag ju inte eftersom hostan aldrig blir bättre...


Hemma

Nu har jag varit i Skärholmen och vi firade Emma med lunch. Jag åt Sushi! Mums! Köpte tre baslinnen från HM också. När vi skulle åka hem stötte jag på mormor och morfar också :) Köpte också rethostatabletter, får se om dom funkar...

2010-09-28

Idag fyller Emma år! :D GRATTIS! <3



Jag, Emma, Maria och Emelie ska åka till Skärholmen och äta lunch sen! Dom ska på bodypump innan, jag hoppar det idag för jag har en sån irriterande rethosta!


Höst

Nu har det blivit höst, det är kyligt på kvällarna. Jag tycker ändå det är rätt så skönt, har varit en så varm sommar! Det är skönt att få lägga sig under täcket med en kopp te och bara mysa. Hade på mig vinterjackan nu när jag åkte till Marc till och med :)
Anders från Grönsaksaffären ringde nyss också! :D Ska förmodligen börja jobba nästa vecka eller nu i helgen!!! :D TAGGAD TILL TUSEN!! :D

Mamma och Pappa har kommit hem frn USA!

Jajjamän! Det är jättekul för jag har saknat dom! Det känns så konstigt att dom var typ i San Fransisco igår! Jag vill också åka dit, så avis!

Fick massa fint från dom! :D



Amerikanskt Candy!



En cool ram från Santa Cruz! (samlar på ramar)



Söta trosor från Victoria Secret



Lip Balm



Smilisörhängen



Vinröda Converse


TACK :D



2010-09-26




Svampplockning!

Idag har jag, Marc, Nina, Ingela och Penny vart och plockat svamp! Vi hittade huuuur mycket som helst! Jag har ju ingen aning om vad man gör med svampen sen liksom, men morfar ringde till mig efter att vi var klara och sa att han och mormor kunde hjälpa mig :D TACK! :D
Tog lite bilder på lite coola svampar som jag lägger upp imorgon!
Ikväll är det pokerkväll hos Maria, vet ej hur man gör men det löser väl sig...... :D
pusspåre

Tjabba

Idag är det Fredag, nästan inge speciellt för mig.. :p Har städar hela huset, mamma och pappa kommer ju nu i helgen så det får inte se för äckligt ut!

Ska hämta Mimi från skolan vid halv 4 sen och efter det ska vi handla fredagsmiddag och gottigott! Det får antingen bli min favvomat som är champinjoner, pasta och gräddsås med körsbärstomater eller ett nytt recept som är i den senaste cosmo! Får se får se! :)


Idag ska svetten rinna

Jajjamän idag ska det tränas HÅRT! Svetten SKA rinna sönder! Sådeså.

Kväller

Har verkligen inte gjort något alls idag, får nästan panik när jag tänkte på det men jag har helt enkelt inte kunnat! Har haft så fruktansvärt ont i hela kroppen :( Tänkte åka och handla lite nu ikväll, igen. Måste handla mjölk, smör, vispgrädde och någon god mat till på fredag. Vad kan man göra då, någon god pasta blir det nog!


Instruktören hade rätt

Haha igår sa instruktören på bodypumpen att vi typ inte skulle kunna röra oss idag och hon hade väldigt rätt! Jag KAN inte röra mig! Ha så ont!!! :p Går som att jag har kissat på mig :p Vet inte vad jag ska hitta på idag liksom kan ju inte göra något..............

Sjukt spännande på BIGGEST LOSER!

Fan att Daniel kom under det röda strecket och åkte ut direkt :'(


Dinneeer

Står och lagar middag, idag blir det Currymos med kryddad korv och rårivna morötter!






Jag är nöjd


MÖRDARPASS!!

Gud i himlen vad jobbigt det var bodypump! Trodde jag skulle ramla ihop, varenda muskel i hela kroppen skakade som ett asplöv!!!
Jag har ätit lunch (rester från igår) och kollar på Greys nu. Ska hämta Mimi och ett tag i skolan och sen köpa lite pålägg och knäckebröö.

Äh shit asså jag måste vila armar och ben nu!!

PUSSS

Jag är glad att jag bloggar!

Kollade lite i arkivet från december! Så mycket saker man glömt bort och nu så kommer man på det igen :D Himla skoj tycker jag!! :D

Ska klä på mig workout kläder nu, måste köpa mer av dessa kläder.............................










God Morgon Gråa Sverige!

Gick upp för ett tag sen och har ätit Special K med Astrid. Hon tyckte det var mycket gott med mjölk! Lilla skruttwobit! <3


Om en timme ungefär ska jag dra och träna. Har grym träningsvärk från gårdagen. Men det bästa man kan göra då är ju att röra på sig! 

CHA DÅ


Blev inga chokladbollar...

...utan en joggingtur med syster min! Kändes skönt! Dricker te och kollar på något program om bröstförstoringar. Oj nu visade hon sin tutte!

Nä ska nog sova nu, Emma kommer och hämtar mig runt halv 11 imorgon för att sedan dra och pumpa mukkler!

GONATT

Sugen på chokladbollar...

Asså det vattnas i heeela munnen efter chokladbollar, tror jag typ dör snart! Ska jag göra eller inte? Gah ångest.

Idag gjorde jag blomkål, broccoli och kassler gratäng med pasta, det var vääldigt gott :D Imorgon ska jag, Emma och Emelie köra bodypump på SATS! YEAH!


Självplågeri typ


Skönt träningspass

Kom hem från dagens träningspass för en stund sen, det var hur skönt som helst! Jag kände att jag skulle kunnat springa hur länge som helst! Äter fullkornstunnbrödrulle med skinka och sallad, yogurt och ägg nu.YUMMI!
Denna vecka har vi fått hem en kasse från Framtidens Mat och det ska bli hur kul som helst att laga den maten! Jag älskar deras recept det är ju så gott! :D

Nu ska jag varva ner i soffan med systra mi

Hitta lite kult i Skärholmen

Var i Skärholmen och shoppade loss. Här är mina fynd!




Bik bok



Bik Bok



HM, basicstuff alltid bra att ha



HM



Kofta Calrings, Halsduk Veromoda



Gina Tricot





Din Sko



Isadora

Fina saker va? :D








Host host

såg en bettan på tv precis, alltid lika kul. ska sova snart så den lilla delen av förkylningen som är kvar försvinner.

Nytt

Har köpt ett par nya leggings och ringar!



Lindex



Glitter och Bikbok

Jag vet att döskallen är old, men jag tycker den är ball.

Fredag

Gick upp runt halv 8 och var jättepigg imorse av någon konstig anledning med tanke på att jag somna typ 1. Men jag gick och la mig 10 sen och sov nån timme till. Idag har jag ringt till SU och sagt att jag vill hoppa av och det gick bra. Marc och jag har varit och handlat lite mat eftersom mamma och pappa ska vara i San Fransisco i några dagar nu. Var på Din Sko och böt mina nya pjucks för det var fel skor vilket jag såg idag.. Dock måste jag byta dessa skor IGEN för dom var för små..................! Så jag och Marc ska till Skärholmen och fixa och trixa lite där, mihi shoppa.
Ikväll ska vi göra pizza! Får se hur det går :)


Är fortfarnade lite förkyld men det är myyycket bättre!


Nu vill jag bli frisk

För jag blir så supertaggad på att träna när jag kollar på Biggest Loser! Och mitt gymkort bara skriker i plånboken! Gah blir galen av att vila...... Men imorgon tror jag det kommer vara mycket bättre.

Oj nu är det idol, det hör man på tvn.


DISNEYCHANNEL!!!!


2010-09-15

Godmorgon alla

Jag har lyckats att bli sjuk, inte kul alls... Nu när jag inte har något på dagarna vill ja ju träna!!! :( Det här suger.


Fatta ingenting på interaktionsdesign så jag hoppa av

Så nu ska jag börja jobba heltid!!

Jag vill få lite ljusare hår, och klippa lång page men eftersom min lugg är för KORT så går det inte

Plugg

Sitter och läser min Fluency bok just nu. Började 9, har kommit en liten liten bit i boken. Jag förstår ändå det mesta vilket känns väldigt skönt!
Har en liten paus på 5 minuter nu.

Halv 1 ska jag dra och träna, ska bli skönt att få svettas lite!

Tjingeling

RSS 2.0