VÄLKOMMEN FÖRSTA SNÖN!

Åh nästan bara två månader kvar till jul! :D

Halloj, allt väl?

Har inte gjort speciellt mycket denna vecka. Jobbat, jobbat och jobbat typ. Hade barngympan nu på eftermiddagen. Shit pommesfrit det går ju inte att få tyst på dom! : p

Imorgon är det iaf FREDAG! Skönt som tusan. I helgen blire att fira Emil som fyllde 20 år förra veckan! Sen ska jag jobba på söndagen, meeeen jag pallar inte bry mig om att vara pigg då!


<3

Jag är inte personen som visar "riktiga" känslor på internet men jag måste få säga att jag saknar dig Astrid, megamycket <3

Det kom bara så plötsligt sen fick jag inte träffa dig de sista dagarna för jag hann inte. det här var jobbigt att skriva

Vila i Frid min skrutt <3

God Morgon

Visst är det irriterande när man vaknar 3 minuter innan klockan ska ringa? Det gjorde jag idag och jag trodde den var typ halv 6 för det var så tyst i huset, nejmen så var klockan 07.27 :( Har precis ätit flingor och äggröra och ska snart hoppa in i duschen! Ska åka till jobbet 5 i 9. Jag är fortfarnade väldigt hostig, skit på det, suger APA! Jag orkar inte hosta mer nu :(


Idag kommer Emelie och äter lunch med mig!!!  :D :D :D :D

BYE!

Dag två på jobbet, check!

Gick bra på jobbet idag också! Kom många kunder som köpte både det ena och det andra. Har städat Wobs bur nu och hon är crazy, det blir hon alltid efter att man städat den, vet ej varför.. :p Imorgon är det invigningkväll på affären, då de bjuds på lite snittar och bubbel! Mums!

Snart är det mat, är VRÅLhungrig!!! OCH, ooooooch ikväll ere DESPERATE HOUSEWIFES OCH COUGARTOWN! MY är GLAD! :D

Home

Nu är jag hemma efter en jobbdag i grönsaksaffären. Började 8 och slutade 18. Jag tycker det gick bra och det var ändå ganska många kunder för att vara första dagen :D Marc kom dit efter sitt jobb och checkade lite. Nu kollar jag såklart på Biggest Loser, är väldigt trött!

Ikväll ska jag sova hos Marc, börjar 10 imorgon :)


Söndagskväll

som ska utnyttjas helt! Är helt död efter dagens jobb hos framtidens mat. Mycket grönsaker. Imorgon börjar jag jobba klockan 8.00. Affären öppnar då. Var där igår och packade upp varor på hyllorna och städa lite. Köpte också lite saker från Ikea till affären också!


Nä nu blir det repris av Cougar Town, vilket jag aldrig tröttnar på mupp som jag är.



SkruttAstrid <3



PS ska försöka börja blogga lite mer nu, eller iaf varje dag!

Tyra Banks är bäst!


2010-10-06

Nu är det ruskigt kallt ute och det blåser för mycket. Idag har jag varit på grönsaksaffären och lärt mig lite mer om kassasystemet och blippat in lite saker.
Ikväll är det GREYS ANATOMY!!! Satan i gatan vad jag har längtat!! Det är ju typ megaspännande nu.

New Week

Denna vecka börjar jag jobbaaaaaa. Jipppiiie! :D Ska åka dit idag och kolla hur kassasystemet fungerar och lite dittan och dattan. Det blir spännande. Ikväll ska jag förmodligen på möte med en barngympagrupp 18.10. Tror att det börjar på torsdag. Hoppas det inte trasslar till sig med jobbet då. Jag jobbar ju hellre i grönsaksaffären =)

Igår jobbade jag och var helt död efteråt. Packade ju kassar som vanligt lååångt borta i Häggvik. Det var jobbigt igår, var så himla mycker grönsaker och stora grejjer också!

Ska hoppa in i duschen snart och bli lite fräsch!

Caaaaaaaaaaaio

RSS 2.0