RÖSTA PÅ SNYGGASTE SKON I VÄRLDEN! :D

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!


Me <3 London


Fredag

Och Emelie kommer hem :) Vi ska ut och svira ikväll va planerna, vill dra till något nytt place! Idag fyller Andreas år också, så Grattis!! :)


Harry Potter

med Mimi och Marc!

Mot staden

Ska dra in till staden med systra mi och kolla om det finns några jeans man vill hänga in i garderoben. Jag och Marc kollade på en jätteäcklig film som gick på 4 + så jag har sovit jättedåligt i natt. Jag avslutade ändå med 2 och en halv män, How i met your mother och Jims värld...................

Ikväll ska jag och Marc åka och bada, myspys :)


Snart kommer Emelie hem från Cypern :D

Otroligt snygga flicks!


Mot Gålö

Nu ska jag och Mimi försöka hitta själva till Gålö utan mamma och pappa! Får se hur det går!


Hemma efter en helt underbar vecka i London!

Jag och Marc har haft en sån underbar vecka i London! Vi har gjort så otroligt mycket saker och gått typ flera mil (känns det i allafall som!). Vi började veckan med att kolla på Big Ben och gå igenom St James Park. Vi kollade lite hur Oxford Street såg ut så vi kunde planera för shoppingdagen dagen efter.
Hotellet var jättefint och låg ca en halvtimme från stan. Det hette Custom House Hotel.
Vi har väl mestadels shoppat, promenerat, ätit gott och kollat allt coolt i London. Sista dagen åkte vi i London Eye, det var hur coolt som helst!

Tack älskling för världens bästa present!!!!















Nu drar jag och Marc till London!

Hej då alla!


Jennifer Aniston

Tycker jag är en superbra skådis!! :D Älskar hur hon spelar och allt :D Kollar på en film med henne nu på 3:an (Ryktet går).


Tjobaloba

Ligger i sängen och har precis skjutsat hem Marc. Är inte så trött än, gick upp 12. Har börjar packa lite stuff till London, vå åker ju faktiskt imorgon eftersom klockan nu är över tolv, hhhih. Kommer bli wonderful!


Svettas sönder!

Idag är det vääääääldigt varmt ute, jag kan inte vara ute om det inte finns något att svalka sig i brevid! Jag har dock jätteont i halsen så jag ska inte åka och bada... Så jag känner mig som värsta muppen som sitter inne och ugglar när det är så fint väder ute. Jag har iaf tagit en promenad från Marc idag.
Imorgon ska det tydligen bli ännu varmare. Hoppas att min hals är bättre då så man kan dra och bada.

Godkväll

Sitter här i Marcs rum och lyssnar på soundtrack från Twilight. Jag har ganska tråkigt har jag kommit på nu. Sen har jag blivit otroligt dålig på att äta nyttigt och träna, hmmm får nog ta och ändra på detta om jag såklart inte ska söka till Biggest Loser...
Jag var på aretsförmedligen igår, usch. Jag kom dit och fyllde i min sida sen fick jag snacka med nån brud som var jättedryg. Jag vet ju inte vad jag ska göra liksom?! Sen sa hon att nu söker jag jobb över hela Sverige, då sa jag men jag vill ju bara söka i Stockholm???? Nej det går inte sa hon heeeeeela Sverige. Så om någon i Göteborg vill träffa mig måste jag tydligen åka ända dit ner, gå på intervju och sen ha en jävligt bra anledning till varför jag inte kan ta jobbet (?!), det sa hon iaf. Jag blev ganska skrämd, vill inte vara med där längre.. Men ett jobb vill jag HA!!


Jag har typ resfeber för London, mähä. Det ska bli så kul!! Har kollat upp massa ställe man ska besöka.


Dags att ta upp bloggnigen

Jag har typ inget att göra så jag känner för att blogga lite...
Den senaste månaden har jag tagit studenten, varit på Kos och klippt av håret!

Studenten var den bästa dagen i hela mitt liv typ. Den gick lite för fort tycker jag dock. Flaket var ju lätt roligast!

 

Sen tog jag och Emelie sista minuten till Kos för 2 veckor sen. Resan var ganska äventyrlig, eller vad tycker du Emelie?

 

 

Och här är min nya frilla!


Jag är mycket nöjd :)

På onsdag åker jag och Marc till LONDON!! :D Längtar!!!!

RSS 2.0