Godmorgon

Har duschat precis och ska snart dra till skolan. Har ett litet illamående i magen :( Inte kul... Blir kort dag i skolan idag. Ska plugga natur sen när jag kommer hem. Imorgon är det skärtosdag = halvdag (fast jag tror inte det kommer vara så för oss. Men sen är det iaf långfredag och då är man ledig jippi! Sen är det påsklov! SKÖNT!

Ha en bra dag!

Tvtisad som vanligt

Snart börjar min efterlängtade tvtisdag. Marc ligger och sover brevid mig här i soffan, stackarn han har jobbat idag. Har inte så mycket mer att berätta idag.

SMBE07B's STUDENTSKIVA VAR BÄST & VI ÄR BÄST!

Igår hade vi våran skiva och den blev riktigt lyckad!! Dansgolvet var igång i princip hela kvällen lång! :D Det var sjukt kul! :D Här kommer lite bilder!

 

 

 


Sådär nu känner jag mig bra!

Nu har jag tränat och snart är det middag på bordet. Jag längtar galet mycket till imorgon! :D Ska bli så sjuuuukt kul! Snart kommer Marc att komma hit, känner mig så dum för vi är aldrig hos han :( Men dom bygger utanför hans hus så man kan inte sova på morgonen och jag äääälskar ju att sova (a) :D


Nu drar jag och tränar!

TJARRÅ

IMORGON!!

Då är det SMBE07Bs SKIVA! :D Åh va taggad jag är!!! :D Ska bli så kul :D
Idag har jag haft gympan 2 timmar som vanligt med Maria, det var typ kaaaaaaaaaos! Mjaaähäh


Jag och Marc firar 7 månader idag också! :D GRATTIS TILL OSS BABE <3

Typ världens snyggaste par, eller vad tycker ni?


Dags att fixa sista grejjerna

till skivan! Idag ska jag och Marc åka till Skärholmen och köpa det sista till skivan :) Igår kollade jag, mamma, pappa och Marc på "Vid världens ände", den är mycket mycket bra tycker jag!
Ikväll ska jag, Maria och Kelly fixa bildspel till skivan också, mycket kul! :D Hihi, det är över 200 bilder så det blir kul att kolla igenom :D


Helg

Nu är det helg och jag har lämnat ut cvn både här och där, hoppas på napp! Har fortfarande huvudvärk, tror det är för det är så ljust ute och jag kollar ut genom fönstrena, det är typ då jag får det... Usch usch ärver mammas migrän...
Ikväll blir det lugn kväll med PIZZA, jag tror det här blir en pizzahelg :E HIHI!
Slutade skolan halv 12 idag, chillpill som vanligt. Hihi, jag är en twilightnörd, smygläste på naturlektionen 8)

Eclipse

Är grymt sugen på våfflor, jag och Marc ska nog åka och köpa våffelsmet och så! MUMS! Huvudvärken har gått bort nu, äntligen!! :D SKÖNT! Har blivit besatt av Twilight nu igen... Läste ut tvåan och halva trean i Egypten i höstas och kände för att läsa klart både trean och fyran! ÅH vad jag längtar till Eclipse har premiär!!! Har beställt New Moon nu också :D Wie wie wie :D



Huvudvärk

blä

Redo för träning!

Har gjort klart svenskan och solat, jag måste få lite mer färg innan skivan! Ska snart dra och möta Marc i Västertorp och vi ska träna. Jag ska nog bara springa, kanske träna lite mage och rygg också. Behöver verkligen träna rygg den är mycket ovältränad!

SNART ÄR DET SMBE07Bs SKIVA!!!! :D


Ledig idagråå

Slappt typ konstant i skolan, börjar bli lite skrämmande tycker jag. Vakna 10 idag, åt frulle och ska nu göra klart svenskan. Ska kanske träffa Emelie på dagen och fixa lite stuff, efter det sola och sen ska jag åka och gymma med Marc.
Hade mardröm i natt again... Satt upp och skrek, sen skulle Marc lugna mig och då trodde jag att han typ skulle strypa mig eller nåt... Men sen insåg jag att det var han <3 Har haft väldigt många mardrömmar på senaste tiden, kanske beror på att allt i skolan börjar ta slut nu? Det är liksom lite mer än 2 månadet kvar nu. Aja, skönt att jag i allafall har Marc brevid mig.
Tajm för svenska!


TT

Tvtisdag!!!!! :D JIPPIIEE! Alla bra program är idag, wiihooo!!! LOVE LOVE LOVE! Idag på idrotten hade vi basket och fotboll... trååååååååååååååååååååk. Vet inte riktigt vad jag ska skriva mer :p

Det är roligare att kolla på när han spelar basket :)


Börjar seeeent

Vaknade för typ 20 minuter sen. Börjar runt 2 idag, vilket är väldigt skönt! Har precis ätit flingor och mjölk, ska snart börja på svenskan...
Vi har bara idrott idag, slutar 3. När jag kommer hem ska jag plugga lite mer. Imorgon är vi lediga också haha, känns som man aldrig är i skolan!

Ha det bra!

Ny vecka!

Kom på idag i skolan att om en vecka är det våran skiva och jag har inte hunnit sola något typ alls!! Så jag drog i väg och solade en stund precis. Usch svettigt var det!
Idag var det lång dag i skolan, slutade 20 över 4. Imorgon börjar jag 10 i 2, jippi! Sovmorgon! :D Men ska jobba lite med svenskan då på förmiddagen.

Tjena hejsan

Har badat nu med älsklingen. Vi skulle egentligen kolla film innan men jag somnade och vakna igen vid 21. Gud vad jag är trött! Förstår mig inte på folk som pallar dra ut 2 ggr varje helg!! Jag börjar bli oooold... :( Känner mig som Courtny Cox i Cougar Town.

 

Godnatt


Blev ingen filmkväll igår heller!

Utan vi drog till Grodan. Var dock grymt trött så tagget var inte dirket på topp... Kom hem vid 2, Andreas hämtade oss i Fruängen, TACK! Har typ inte sovit något alls i natt. Lär väl däcka snart! Har precis jobbat och nu äter jag frukost.
Hej då

Trött...

Igår blev det ingen filmkväll utan jag, Maria, Emelie och Adrian åkte till Hugo och hade det lite skoj :p Kom hem runt 3 så jag är väldigt trött... Vaknade nämligen 8 av typ ingenting... Sen halvsov jag till 11. Har gått en promenad med älsklingen idag och grillat korv på baksidan :D Kvällens planer lutar åt filmkväll med Emelie och Maria men man får ju se vad som händer! Haha.

 

 


Jack Sparrow

Jag och Emelie har precis kollat på Pirates Of The Caribbean (2:an) och svullat pizza och Ben and Jerrys :D Hon drog precis och sekunden efter kom Marc hit. Snart är det middag och efter det kommer Maria och Emelie hit. Vi ska köpa godis och kollat 3:an :D

HEEEJJRRRÅÅ

Fredaaaaaaaaag

Äntligen! Gud va skönt, ännu en vecka avklara = en vecka mindre till studenten! Är klar för avgång just nu. Idag är det natur och ped.led på schemat. När skola är slut ska jag träffa Emelie, vi ska göra lite ärenden hit och dit!



Ha en bra dag!


Torsdag avklarad

Och jag tycker jag klarade den galant! Blev lite stressigt mellan jobbet och gympan men det gick bra! Nu ligger jag i sängen och är redo för att sova sött. Imorgon är det fredag! Jippie! Skönt med helg!

God natt alla glada!


Veckorevyn och cosmopolitan


Hej

Hej då
Drar snart till och håller dans med barnen, sen ska jag träna HÅRT!

07.03

Usch tidigt klockslag... Har gjort iordnig mig och käkat frulle, är alltså klar för avgång. Gick upp 10 över 6 för att inte behöva stressa som jag alltid annars måste göra på torsdagar när jag går upp försent...

Ha en bra dag!

Greys

Har hittat massa roliga utbildningar! Ska söka och hoppas på det bästa :D Har precis duschat, bortsat ut håret (vilket jag hatar) och smörjt in mig. Ligger nerbäddad i sängen och kollar på Greys, mys mys.
Imorgon är det torsdag = usch. Men när dagen är över känner jag mig så duktig!

Nu ska jag mysa framför tvn.
Puss

Efter studenten, vad händer då?

Ja, vad händer då? Jag är så himla rädd för att hamna i en mörk svacka typ. Då man bara sitter hemma hela dagarna och bara väntar på att det ska bli helg för då är alla kompisar lediga, nej usch så får det inte bli!!!! Jag och mamma ska kolla runt nu på massa utbildningar. Är sugen på en massa saker! Make up artist, stylist, aerobicinstruktör, fotograf, webdesigner... Jag ska söka många saker så det är säkert att jag i allafall kommer in på något. På fredag ska jag lämna ut massa CVn överallt. Hoppas hoppas på att nån vill ha mig! Fast ändå, om man får jobb då kommer det ju typ vara deltid = kanske 4 dagar i veckan. Då kommer man ju bli sååå utråkad resten av dagarna... Så jag tror jag kommer plugga och jobba. Förhoppningsvis så kommer det att gå bra i höst och jag kommer att inse att jag har blivit lite vuxen... Vill inte bli stor! :'(


Shoes

Dom är ska jag ha på skivan :)


Hemma

Har kommit hem nu från en inte så jobbig dag i skolan :D Vi hade mentor sen gjorde vi klart slutrapporten. Fick skjuts hem av Andreas, tack! :D

Så här såg jag ut idag





Onsdag

Godmorgon,
Vakna för ett tag sen och äter frukost nu. Idag är det onsdag = mentorstid. Vi ska prata om skivan och studenten! Är mindre än 2 veckor kvar till skivan nu :D Fick mina skor igår också! Oj oj va dom var snygga och höga :p Gjorde lite ont i foten, men men!
Ska fixa mig nu!

Ha en grym dag.

Jummie...


Hej hej hallå

Sötsugen är väääldigt maffigt just nu... Jag och min käre boyfriend ska köpa naturgodis! Wieee :D


Ikväll är det BRATV! You know! Biggest loser, Dating in the dark, Desperate Housewifes och Cougartown!!! :D

10.43


Godmorgon, godmorgon

Har precis duschat med Marc och nu sitter vi och äter frukost :) Älskar tisdagar! Sovmorgon till 11 :D Idag är det religion och idrott på schemat! Ganska skön dag.

Ha en bra dag!

Today


Räddade en mus! :D

Nu har jag kommit hem från träning, det var jobbigt! :p När jag och mamma kom upp till garagen var det en katt som jagade en stackars liten mus! Så vi började tuta och tjoa så katten skulle bli rädd men det blev den inte! Så jag sprang ut och jagade iväg katten, musen sprang in i en av garagen :) Katten såg väldigt arg ut, tänkte säkert "dumma djurälskare...". Det är jag och mamma, djurälskare! :D

Det här köpte jag idag, fyndade lite på rea på JC :)

Halsband, JC 20 :-

 

Örhängen, JC 20 :- (orkar inte vrida bilderna :$ )

 

Brillor, Gina tricot 59 :- (köpte ju likadana fast svarta, men jag tyckte dom här var så coola!)

 





Dag med Emelie <3

Har varit i stan hela dagen lång med Emelie. Hon fyndade en massa snyggt! Själv köpte jag ett par brillot till, örhängen och halsband. Vi åt jättegott på en fik, tog en fet chokladmuffins! YUMMI! Den va gigantisk må jag säga...


i love you

Ikväll blir det träning :D JAAAAA!! Sen blir det te och mackor framför televisionen, dock är det den sämsta dagen att kolla på tv.
Nu är jag hos Marc och vi ska åka hem till mig nu och äta middag.

2010-03-15

Godmorgon alla glada!
Vakna för en stund sen. Har resursdag i skolan idag = ledig för vår del. Ska göra lite frulle snart och väcka syrra, är så tråkigt att vara själv... Senare idag ska jag åka in till stan och möta Emelie.
Ikväll ska jag träna, blev ju ingen träning förra veckan pga min hosta...

Ha en solig dag, för det ska jag! :D


Däcka i soffan

Kollade på "Life of Ryan" och däckade, haha. Är så trött! Ikväll blir det "Gökboet" + godis. Det ska tydligen vara nån såndär psykopajko film, vilket jag tycker är roande.

Haha juste, det var bäst att Björn Gustavsson var med på Salem Al Fakirs uppträdande.


SOLDAG

Härligt väder är det idag :D Har precis jobbat och sitter och äter frukost nu. Yoghurt och kelloges! I eftermiddag ska vi grilla korv på baksidan :D Mys mys :D
Igårkväll var vi hemma hos Maria och kollade på melodifestivalen, tycker att helt fel låt vann! Jag tycker SALEM AL FAKIR skulle vinna!!!!!!!!!!!!

Axelsmycke!

Har gjort ett sånt här coolt axelsmycke :D


Eclipse


Yesterday

Ja igår var det som sagt utång. Först åt vi lite middag hos Maria :) Sen kom Emelie och Sanna dit. Det blev röj kan man säga haha! Runt halv 11 åkte vi in till stan och drog till The Bridge. Det var mycket mycket dans, fun fun! :D

Shopping!

Jacka, 199 :- H&M (det är nu 100 kronor rabatt på alla jackor och kavajer)

Tröja, 149 :- H&M

Glajjor, Gina Tricot 59:-

Klänning, H&M 99 :- (sån som jag lånade av Emelie igår!)

Tröja, H&M 199 :-


Nu drar vi ut! :D

heeeeeeeeeeeeej då :D 
KUSINDENISE måste komma på min skiva!!!!:D:D:D:D



Hos Emelie :)

Sitter hos Emelie nu och har ätit lite köttbullar :D Har fått låna en klänning av henne som jag ska ha ikväll :D Ikväll blir det ju som sagt utgång, först middag hos Maria. Ska börja fixa och så om ett tag :)

Freeeedag

Äntligen :) Äter frukost nu och ska dra om 25. Idag på naturen ska vi dissikera hur det nu stavas, brukar ju inte använda det ordet varje dag! Får se hur det går! Mähäh
Ikväll är det middag hos Maria sen utgång :D Juste blev glad när jag kollade på termometern imorse, 1 + ! Nu på morgonen, det kan bli bra idag :D Hoppas hoppas! :D

Ge mig


Torsdag check!

Nu är världens hemskaste torsdag över, jippiie! Den här blev ännu värre för man kunde fått sovmorgon eftersom läraren på multimedia var sjuk! Men men! Nu ska jag sitta här i soffan och tjocka mig och snart börjar Criminal Minds! :D


Hostan är bättre morfar :)

:)

Studenten närmar sig!


Börjar 8...

Och hade ingen lektion. Hon var sjuk! Åh va irreterad jag blir på sånt!!!!!!!!!!!!!!!!


Jag tar snart studenten, helt sjukt


Sunglasses

Gina Tricot, 79 :-


Hämtat ut hostmedicin

Så nu bör jag kunna sov i natt :D:D Morfar och jag åkte till vårdcentralen och läkaren sa att det i allafall inte var lugninflammation! Jag skulle bara ta en hostmedicin så skulle det bli bättre :)


2010-03-10

Har precis kommit hem från skolan. Sitter och kollar på Eva och Adam med syrran :) Mormor och morfar är här också :) Klockan halv fyra ska jag till vårdcentralen och ta prover...

Lalalalaaaaa


Kan du byta kanal?

Sa min syter precis, jag har tråkigt.

Tv tonight

Ikväll är det en massa bra tvprogram! :D TISADAGAR WOOHO!!!! Det är först Biggest Loser, Dating in the Dark, Desperate Housewifes och Cougar Town! :D


Black and White

Har så tråkigt här hemma så har lekt lite med lite bilder mihihih.


Vi har våran coola skiva 29/3!

Och du ska komma på den :D Biljetterna kosta 120 kronor och temat är BLACK! Platsen är Birger Jarlsgatan 29, BLUE MOON BAR! KOM KOM KOM! :D



Haha


Godmorgon

eller kanske inte så godmorgon... Har behövt vakna då och då i natt för jag har råkat lägga mig på mina onda höfter. Sen har vi ju den här äckliga onda hostan som sitter långt ner i luftrören. Jag kommer inte gå till skolan idag, kan inte plåga min kropp mer nu! Det är dumt mot den :( Så idag är jag hemma med syster och tar hand om mig. Det låter verkligen inte bra när jag hostar, gör så ont så det känns som jag ska hosta blod :(
Håller på att koka ägg nu och ska göra iordning frullebulle :) Vi är hungriga. Jag ska jobba lite på religionen idag, antar att dom kommer göra det i skolan i någon datasal. Då kan jag ju göra det här hemma :)




Ajajaj

Jag hade på mig mina lite för små Replayjeans som jag älskar idag. Jag köpte dom i 9an dock... Jag har växt :( Har fått svullnader på mina höfter! Jätteont har jag :( Ser verkligen inte mysigt ut... Blir leggings hela veckan lång.


Håltimme

Sitter här på mammas jobb och har håltimme... som vanligt! Suger! Har multimedia halv två i typ 3 timmar... Tjaarråå


School...

Nu drar jag till skolan. Har fortfarande hosta... Ikväll ska jag på YesGroup med Marc :)



Pretty pretty

Kjol Monki, Jeansjacka Lindex


Halo hos Maria!

Kom precis hem från Maria, jag hittade lite kläder som hon tänkte slänga :D Sen spelade vi HALOOOOOO, jag är så duktig! Nu sitter jag framför tvn som en mupp och äter macka med jordnötssmör (mmmmm fett <3) i love. Kollar på 16 and pregnant. Intressant intressant...


13.06


Söndag

Nu har jag kommit hem från jobbet. Är jätteförkyld fortfarande... Idag ska jag plugga lite också. Sen får vi se vart söndagen tar vägen!

Promenad i Mälarhöjden

Idag gick jag, Marc, Niki och Nina (Marcs syrra och mamma) på en jättehärligt promenad i Mälarhöjden :D Vi hälsade på min farfar också lite snabbt :) Sen efter det drog jag och solade i 20 minuter. Jag har lyckats blivit jättehostig igen... Det sitter liksom långt nere i luftrören, jätteobehagligt! Så ikväll blir det som vanligt en lugnt kväll, ska nog kolla på melodifestivalen och äta ostbågar med syster min :)


Pizza

Nu har jag hämtat Marc inne i stan på hans jobb. Snart blir det pizza, nu ska jag hjälpa Mimi med sjukgym.

Operationen gick bra!

Nu har Mimi opererats och hon ligger i sin säng där nere. Jag har gjort nudlar till henne och bytt kylgrej på benet. Usch jag tycker så synd om henne hon var helt blek när hon kom ut :( Ingen rolig syn alls! :( Nu ska jag ta hand om henne hela eftermiddagen och kvällen!


Operation för syrran

Godmorgon
Just nu opereras nog min kära syster för korsbandskadan. Hoppas det går bra för henne. Hon var på sjukhuset klockan halv 8 imorse! Tidigt. Läkarna sa att hon skulle vara klar vid 1 men jag, mamma och pappa tänker åka om en timme bara för att. Usch jag tycker så synd om henne (storasysterrollen tar över!), hon kommer vara helt ynklig och säkerligen ha jätteont :'(









Love you sis <3

Nu har jag varit duktig

För jag har tränat hihi, har hållt mig än så länge til de dagarna jag bestämde mig för att träna (2 jäj bra my!). Nu är jag hemma och Marc och vi har precis duschat. Ska kolla på Criminal Minds nu :)

 

 


18.17

Nu drar jag och jobbar sen blir det att träna. Ni vet ju vad mitt mål är, om ni inte vet kolla bilden här under :)



Jag vill så gärna ha det där berget på min rygg! LOVE IT!


Sun

Nästan i alla fall. Drog och solade i 20 minuter. Dags att börja bygga upp en bränna till skivan! Det var grymt skönt att bara ligga där och drömma att man typ låg på en strand i Egypten eller något... :)


Hitta en bild på mig på facebook

Som inte ser ut som jag! Inte för man ser så mycket, men det är jag i mörkt hår. Men det ser inte ut som jag! Men det är det!

 


Lovely

Nu kom den här fina klänning som jag beställde förra veckan, den satt jättebra!


Och här är den som jag vill ha på min studentskiva, det är S vilket jag tycker är konstigt för den var för stor ändå!! Men jag ska försöka sy in den (eller ska självklart be mamma om råd först!) Blomman går att ta bort, den sitter bara med en säkerhetsnål. Jag ska nog ta bort den för det ser så spanskt ut med den :p
Men jag vill ha den klänningen...

 

 

 


:D

Alice i Underlandet var hur bra som helst tyckte jag :D Den var sååå bra!! Nu måste jag se den tecknade igen hihi :D
Idag blir det plugg, jobb och träna. Det är tråkigt men nån måste ju göra det!
Imorgon ska min syster operera sitt knä halv 8 på morgonen! Är lite nervös för hennes skull. Men det kommer gå så bra så! Kommer behöva vara betjänt i typ 2-3 veckor nu! :p


Snart blir det Alice :D

Längtar! Kommer bli så coolt med den där katten som man sett på 3D reklamerna som kommer typ ända fram till näsan på en! Tror det kommer bli grymt coolt :D


Fuck rubrik




Hade lite kul framför camen. Snart är det mat!

 


I want to go back


Promenad

Jag och syrran tog en promenad till kungens kurva och vi tänkte att vi skulle gå över ängarna. Det gick sådär pga all snö! Man bara åkte rakt ner typ en halv meter i snön! Vi trodde att vi aldrig skulle komma fram!

Mina älskade mikrotofflor behövdes nu :)


God morgon

Idag är det plugg på listan och jag måste göra det. Ikväll blir det Alice i Underlandet!
Hade världens konstigaste drömmar i natt... Haha (hemlisar).


Bobbii

Hade tydligen lagt upp den här på min youtube sida :D



HAPPY!

Jag och Marc ska se "Alice in Wonderland" imorgon! :D LÄNGTAR!!


Tvkväll

 


Btw

Känner mig stolt. Gick och träna igår på ett riktigt jobbigt pass.

Solen skiner

Om man blundar och kollar ut mot solen kan man låtsas att det är sommar =) Gud vad jag bara längtar tills våren kommer! Jag har drömt flera nätter i rad att all snö har smält bort och grönt gräs har tittat fram. Jag bara längtar tills man kan sitta och äta frukost på baksidan!

Här är vi ute med båten. Hela seglargänget!


18.03


Okej

Jag måste göra ett träningsschema som jag följer! Därför skriver jag upp det här.
TRÄNA
Söndag
Måndag
Torsdag


16.49

Mimsan och jag har varit i Skärholmen nu och hon hittade lite saker. Har bara slappt efter det, borde egentligen gör massa plugg... That sucks. Men jag har ju heeela lovet på mig, jippie.

Gömmer mig bakom håret, så fin är jag idag!

 


2010-03-01

Godmorgon, eller nåt.
Idag ska jag och Mimi åka till Skärholmen. Jag ska inte köpa något men det ska hon =) Igår var jag och Marc och kollade på The edge of darkness. Den var hemsk! Men det var bra också :D

 



RSS 2.0